Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι επιδόσεις του Mohamed Salah πριν και μετά το AFCON

Οι επιδόσεις του Mohamed Salah πριν και μετά το AFCON

Οι επιδόσεις του Mohamed Salah στο σκοράρισμα, μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (AFCON), έχουν γίνει αντικείμενο μεγάλης συζήτησης το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τα πρότυπα, τα οποία έθεσε το Νο. 11 της Liverpool, στον συγκεκριμένο τομέα (γκολ και ασίστ), λίγοι ποδοσφαιριστές μπορούν να τα φτάσουν.
Όμως, όπως δήλωσε και ο Jurgen Klopp, «ακόμα και αυτός είναι απλώς ένας άνθρωπος» και είναι φυσιολογικό να έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του.

Μέχρι τώρα στη σεζόν ο Salah πήρε στα πόδια του, με τους Reds και με την Εθνική Αιγύπτου, 5.106 αγωνιστικά λεπτά σε 60 αγώνες.
Σε αυτό το διάστημα, σημείωσε συνολικά 32 γκολ και δημιούργησε άλλα 19 για τους Reds και την Αίγυπτο, αλλά τι λένε οι αριθμοί του πριν και μετά το AFCON;

Πριν από το AFCON
Αγώνες: 26 (2 252 λεπτά)
Γκολ: 23
Γκολ ανά παιχνίδι: 0,88
Ασίστ: 9
Ασίστ ανά παιχνίδι: 0,35

Μετά το AFCON
Αγώνες: 21 (1 503 λεπτά)
Γκολ: 7
Γκολ ανά παιχνίδι: 0,33
Ασίστ: 6
Ασίστ ανά παιχνίδι: 0,28

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε τη σημαντική διαφορά στους αριθμούς πριν από το AFCON σε σύγκριση με τους αριθμούς του μετά, παρά το γεγονός ότι έχει παίξει πέντε παιχνίδια λιγότερα.

Κατά κάποιο τρόπο, αυτή η πτώση δεν αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη το ψυχικό, συναισθηματικό και σωματικό τίμημα που «πλήρωσε» για την χώρα του τόσο κατά τη διάρκεια του AFCON όσο και κατά την ήττα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Σενεγάλη.

Οι τρομερές πιέσεις στους αντίπαλους και η μεγάλη του συνεισφορά στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας του παρέμειναν σημαντικό μέρος του παιχνιδιού του, αλλά πολλοί εξακολουθούν να περιμένουν εκείνη τη στιγμή που όλα θα μπουν ξανά στη θέση τους για τον Salah.

Οι επιδόσεις του Mohamed Salah πριν και μετά το AFCON
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com